Kernerigt rugbrød med ekstra store kerner – indeholder puffede durumhvedekerner for god saftighed og dejligt rustikt bid i rugbrødet. Holder sig frisk længe og har god holdbarhed.
Dejtemperatur: 28-30°C.
Hviletid: 30 min.
Dejvægt: 1.300 g.
Form: 10 x 10 x 30 form (3 l.).
Opslåning: Vejes direkte i formen.
Dekoration: Drysses med havregryn.
Hævetid: 50 min. (vejledende).
Bagetemperatur: Indsættes ved 250°C faldende til 180°C med damp (vejledende).
Bagetid: 50 min (kernetemp. på 94°C) (vejledende).
Tip: Brug din rugbrødshelblanding til at lave lækre og smagfulde rugsnacks med forskellig fyld og pynt.
Energi: 1066 kJ/255 kcal
Fedt: 8,2 g
- mættede fedtsyrer: 0,9 g
Kulhydrat: 32,7 g
- heraf sukkerarter: 2,1 g
Kostfibre: 7,2 g
Protein: 8,6 g
Salt: 1,37 g
Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.
Valsemøllen
Havnegade 58
6700 Esbjerg
Danmark
76103300
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet
For at kunne lave din egen inspirationsmappe med opskrifter og andet materiale fra Madværkstedet, så skal du enten logge på med din Facebook-konto, oprette en konto manuelt eller logge ind.